Kanonväder!

Jag blir så lycklig av bara vädret idag! Och jag börjar inte jobba förrän 15.00 så jag har tänkt att åka till Jukkas för att dra på mig pjäxorna och ta med Nimo ut i skidspåret. Premiären för i år! Längtar redan! :D
En bra morgon idag men lite jobbig natt men allt har sina skäl! :)
 
Har även hunnit med ett kort pass på gymmet med Rebecka. Första den här veckan. Usch vad jag inte gillar eftermiddagsveckor! Allt blir rubbat!
 
Nä nu iväg!
 
 

Bästa blandningen

Ledigveckan nästan hela veckan, fått nytt PB i bänk och så har jag fått reda på vad jag får tillbaka på skatten + att jag har skaffat mig en bil som är ny för mig :D
 
I måndags hoppade jag på min ledigvecka som än så länge har bestått av möte och utbildning så idag är det den absolut första lediga dagen på hela veckan. Idag skiner solen och jag, Sofia och hundarna ska ut på en promenad på ett litet tag. Sen har jag lite tid över som jag har starka funderingar på om jag ska dra på ett pass på gymmet men en vilodag hade behövts med tanke på alla pass jag redan kört, bara igår blev det 3 pass på en dag. Det var förövrigt igår jag kände på mig att det är ett bra armpass dag trots att det var inplanderat ett benpass men jag körde bänkpress iallafall och tack vare det så har jag ett nytt PB på 45kg :D

Senare idag ska jag och tjejerna på middag. Längtar redan!
 
Nu ska jag fara på jakt efter tacoglassen som jag inte har ätit sen jag var liten :D haha.
 
 

Svar på kommentar

 
Jag har gått ner nästan 17kg sen jag började med LCHF och träning.
 
Jag känner mig nästan som en helt ny människa och jag ångrar mig inte en sekund att jag tog tag i mitt liv. På ungefär ett år samlade jag på mig en massa kilon när jag gick in i ett förhållande med Mattias och fick mitt så kallande "sambohull". Men efter det där året som jag nådde toppen på min vikt så bestämde jag mig att aldrig återvända dit. Jag starta med att endast att äta rätt inom LCHF och tack vare det så förlorade jag några kilon men det var inte förrän jag började träna som kilona verkligen börja försvinna. I början av träningen krävdes det inte mycket innan jag blev trött och less men tack vare motivationen genom att tappa vikt fick jag nya "krafter" och fortsatte trots att det var jobbigt och jag var less att ens vara på gymmet.
 
Idag däremot mår jag hur bra som helst och jag märker att jag har hur mycket ork som helst och jag känner inga hinder till träningen något mer för träna är ett av mina största intressen numera. Jag älskar att se resultat och bygga muskler men samtidigt få upp konditionen genom att springa tills svetten rinner och benen bultar.
Jag mår mycket bättre och är mer glad idag än innan. Kroppen känns lättare och jag trivs bättre i min kropp för varje som går.
 
Just nu äter jag inte LCHF men har starka funderingar på att börja igen eftersom att min kropp svarar bra på den sortens mat som jag får äta. Jag har bra med energi trots att kolhydraterna uteblir. LCHF kommer ändå alltid vara den livsstilen jag kommer förlita mig till om jag känner att min kropp blir "rubbad".
 
Hoppas du fick dom svaren du sökte! :)

Några år efter

Startade datorn och som vanligt är det första jag klickar in på är spotify för att välja låt. Men den här gången kollade jag på den här nyhetssidan som öppnas först och gissa vad jag fick se? Jo tips på musik som råkar vara den slags musiken jag lyssnade mycket på när jag var yngre. "Everything happens for a reason" det är väl så? Och nu sitter jag och lyssnar på Fonky Fresh, An2n och affe. Musik som funnits en så nära är rätt roligt att lyssna några år efter. Jag kommer in i minnena från förr och hur livet såg ut då och jag är väl glad att jag förändrats och vuxit upp :)
 
 
Och jag har all tid i världen att lyssna på alla låtar nu när jag jobbar natt :)

RSS 2.0