Knappt någon tid

Jag måste förresten be om ursäkt för dessa veckor då jag varit, rent ut sagt skitkass på att blogga!
Men precis som rubriken lyder så finns det inge tid just nu i mitt schema. Jag har börjat inskolas på alla jobben just nu och det är rätt mycket med tanke på att det är 5 olika jobb.
 
Idag har jag börjat med ett jobb. Jag ska faktiskt köra postbil och dela ut morgontidningen :D haha. Sen på torsdag börjar jag köra paket åt jetpak. Det går helt enkelt bra nu! :D
 
 
Slänger in en gammal bild men känslan är den samma! :)
 

Det var ett tag sen

Ihelg var jag och Mattias ut på krogen och jag kan inte riktigt minnas när jag var där sist! Det är så längesen men det är dock inte så länge kvar till nästa gång ;) Halloween kommer mer raska steg och då blir det jag och mina girls :D
 
Så himla roligt att ha en fin färg i håret och därefter kunna vara helsvart i kläderna utan att det ser tråkigt ut! :D
 
Jag hade det riktigt roligt ute så jag längtar verkligen till halloween!
Vet ni?
Jag har börjat gymma igen :) Jag har ju mitt mål och enligt Katrin kommer jag inte nå mitt mål utan den där extra träningen. Så idag har jag kört cardio och lite mage och rygg. Skönt att vara tillbaka!
 
 
 
 
 

Chokladmousse med kokos

 
Så himla god! Och perfekt för mig som älskar kokos!
 
 

Dags att lira!

 
GTA V!
 

Ledigt resten av veckan

Nu har jag jobbat alla mina skift för den här veckan så nu är jag ledig ända tills måndag då jag börjar halv 6 men det är då det! :) Nu har jag helg och ska bara mysa med Mattias som också är ledig :D
Det är helt sjukt vad der "regnar" in jobb nu men tyvärr så jobbar jag bara i behov men det är ju en början :) Just nu har jag 5 olika jobb och jag tänkte testa på allt innan jag säger nej :)
 
Nästa månad kommer bli bra!
 
 

Förstör hela dagen!

Tyckte det var dags att slänga in ett inlägg här nu medan jag sitter och kollar Wallander. Egentligen tycker jag inte att någon av filmerna är speciellt bra men jag kan kolla på dom bara för att! + Att det är söndag och jag inte har bättre för mig och jag vill inte gå ut bara för att det regnar. Det har banne mig regnat konstant i 3 dagar nu och det får inget stopp! HALLÅ!? Det finns faktiskt folk som vill träna utan att bli förkylda bara för att man vill vara ute och springa i torra skor istället för att vara helt dyngsur när man kommer hem igen!
 
 
Kommer ruttna hit!
Och Mattias jobbar sitt sista skift innan ledigvecka nu och jag måste vänta ända till i morgon på morgonen för att kunna pussa på honom. Ibland är livet surt att jag inte jobbar heltid. Jag säger då det. Kommer jag in på LKAB så kommer jag nästan aldrig lämna den där smutsiga, dammiga gruvan utan bara jobba arslet av mig och sen leva loppan när lönen kommer.
G E M I G E T T J O B B D Ä R !

Det funkade!

Håret är äntligen rödare igen! Så himla skönt att vara rödhårig istället för den röd/orange färgen jag hade innan. Fick tips av Emilia att sätta färgbomben direkt i torrt hår och därefter vänta några minuter för att sedan skölja bort det och resultatet blev hur bra som helst! :D Dock ska jag bleka det och därefter färg det rött och hålla det rött den här gången istället för att nästan strunta i det och låta färgen försvinna. + Att utväxten ska bort!
 
 
Tack så mycket Emilia! :D
 
 

Efter 2 skurar



Detta inlägg kommer ut lite sent men för ca 3 timmar sen kom jag, Rebecka och Nimo hem från en PW. Vi var ute i nästan i en timme och hann bli blöta från topp till tå men det var skönt! :)

Bonded läder

 
Om någon känner att ni har lite överskott av pengar så kan ni alltid få köpa en sån här till mig. Lovar! :D

Totalt död!

Hela kroppen säger ifrån och det är inte så konstigt när jag knappt sovit något den här veckan. Vaknat vid 10-11 och somnat vid 4 då Mattias kommer hem igen. Konstigt nog kan jag inte sova på nätterna :o Det spelar ingen roll ifall jag går och lägger mig vid 21.00 så ligger jag i sängen, helt klarvaken som att jag är en speedad liten durecellkanin :D haha.
Men idag mina vänner! Idag ska iallafall jag ta en tidigt kväll :)
 
 
Det jobbiga är bara att byrackarn måste ut på nån timme. Ibland önskar jag att han kunde använda toan!
 
 
 

Julkalendern - nostalgi

Dags att lägga undan spelet för att jag ska hinna med lite sömn också! Igår började jag kolla på en gammal julkalender, Håkan bråkans julafton. Ringer det någon klocka hos er? :) Jag kommer bara ihåg att vi hade det spelet och kommer ihåg att det var en av dom bättre och tänkte därmed kolla alla 24 avsnitt. Underhållande om inte annat! :D 
 
Såna här gånger är det alltid bra att youtube finns!
 
 

Han är väldigt speciell

 
Men så underbar!
 

Min tur vecka

Mattias jobbar hela veckan, nätter. Så när han är borta sitter jag hemma med tända ljus och spelar grand theft auto five som kom ut idag! :D Jag är helt förälskad i just den här typen av spel och jag har det helt för mig själv :D mohaha! Stackars Mattias som sett framemot att spelet ska komma ut och så jobbar han extremt mycket :(
 
Såhär ser min kväll/natt ut ;)
Direkt tagen från min instagram, SaHjortborg! :)
 

Nordic water peace

 

Rödvin

Jag älskar känslan av att blivit äldre! Helt plötsligt blir vissa saker bara godare :)
Precis som rubriken säger så kan ni nog förstå att jag och rödvin går rätt så bra ihop numera. Det hände bara nu ihelg. 2 flaskor försvann spårlöst :D haha. Nä men det är nog en dryck jag kan klassa som mysig, iallafall nu i höst. Massa tända ljus, ostar och rött vin. Helt underbart! :) 
 
Så alla som har dålig fantasi kan köpa mig en flaska rött i födelsedagspresent ;) haha skämt å sido.
Jag måste iallafall investera mig en hållare som ser snygg ut!
 
 

 
 
 

Säsongsstart

Sitter och pratar med mamma i väntan på att Awkward ska börja så jag ska få fuska med min Ben&Jerry :D Tänkte testa en ny smak, hihi!
 
 
Ska nog ha kvar mitt röda hår trots allt för jag sa ju att ska ha kvar det här ett tag. Känner mig som en rebell med det så jag ska bara fixa färgen så att utväxten försvinner och sen får vi se när jag vill bli brunett igen :)
 

Så fula men ack så goda!



Iväg till jobbet

Vaknade alldeles för tidig idag av mig själv och jag som tänkte sova länge så att jag slipper sitta innan jag ska iväg på jobb. Men jag hann ju med bloggen idag! :D Efter jobbet ska jag och Mattias till stan för att kolla efter jackor, sköna höst/vår jackor som inte är för kalla eller för varma :)
 
 
Idag har jag nog bestämt mig för att färg bort det här röda. Det är jättefint men asjobbigt att underhålla och så trivs jag bättre i brunt :) Men när det blir av är en annan fråga :)
 
 

L E D I G

Ibland är det så himla skönt att bara ligga i sängen och dra sig :) Men tyvärr så måste byrackan ut så det var bara att klä på sig igen för att gå ut med honom så att han fick göra sina behov och sen snabbt hem igen för att klä av sig till myskläder och krypa ner under täcket igen :D Det är jag och sängen idag! (+ mitt urläckra mobilskal med mobil)
 
 

Skönt att slippa uggla

Precis när jag blev som mest less på det här med att vara hemma så ringer det i telefonen och ger mig glädjebesked om att jag ska komma på möte och efter 30 minuter så sägs det bara "du kan komma hit och prova mellan 12-16. Och jag älskar stället! Det är så himla mysigt! :D
 
Tyvärr är det en liten hemlis om vad jag sysslar med på dagarna men så småning om kommer ni alla få reda på det! :)
 
Nu sitter jag iallafall och dricker saft med sugrör i ett av våra snyggare glas och ska snart åka och hämta Mattias från jobbet så att han slipper gå bara för att hans bil tjorvar. Jag är bara för snäll! :)
 
 

Det går bra nu

Har precis kommit hem från ett möte och jag fick glada besked därifrån :D Och alltid när jag ska berätta något glädjande till mina närmaste så svarar dom aldrig :( haha. Samma sak hände när jag tog körkortet. Tur att pappa alltid svarar ♡
 
 

Hösten

Min prins ♡

 

HAHAHA!

 

Morgonprommis

Blev väckt av att Mattias "skrek" till när han märkte att han försovit sig idag. Detta resulterade att jag vaknade och kände att jag var pissnödig så jag var tvungen att kliva upp, gå på toa och sen kunna lägga mig i sängen och jag var ganska pigg. Men jag lyckades somna när han drog :)

Sen vaknade jag igen av larmet och då såg jag att Jana hade skrivit och frågat om jag ska med ut och gå. Det var bara att dra på sig kläderna och ge sig ut :) Vi gick i nästan en timme, eller ja, jag gick nästan en timme, hon däremot måste ha minst gått 30 minuter längre :) Så himla skönt att gå på morgonen och på kvällen.
Och nu har jag käkat frukost och ska snart bege mig in i duschen för att sedan ta reda på vad dagen har att erbjuda :)
 
 

Min favorit film

A walk to remember, den absolut finaste och underbaraste filmen någonsin!
Och jag har precis sett den och bölat till den som alltid :D
 
 
"Love is always patient and kind. It is never jealous. Love is never boatful or conceited. It is never rude or selfish. It does not take offens and is not resentful. Love takes no pleasure in other people's sins, but delights in the truth. It is always ready to excuse, to trust, to hope, and to endure whatever comes."

 

Måste förminska den

Idag tänkte jag att jag skulle köra på hela köret med halsband, klocka och ringar (gillar inte armband) men till min besvikelse trillar min norrbottensring bara av och den passar inte på något annat finger.. Jag har fått smalare fingrar och det var väl inte det jag siktade på med allt som har med min nya livsstil :o Jag måste förminska den jäkeln!
 
 

Första vilodagen

Idag har jag inte dragit på mig mina träningskläder för att bege mig ut i spåret och det är enbart för att jag har en så sjuhelvetes träningsvärk i mina stackars ben. Därför tyckte jag att det var dags för en vilodag såhär mitt i veckan :) Men i morgon är det dags igen! :D
 
Och i oktober har jag tänkt skaffa mig ett nytt gymkort så att jag slipper springa i snön (om den har kommit då) och bli blöt och sjuk. Tänkte tillochmed börja med styrke när jag väl är på gymmet, ni vet, beach 2014 ;)
 
 

Perfekt morgon

Blev först väckt av Nimo men valde att fortsätta ligga och dra mig lite i sängen. Sen flyger jag upp ur sängen då telefonen ringer. Glada nyheter måste jag påstå! :D Tyvärr ska jag inte skvallra något än ;)

Bjuder på en gammal bild :)

Fishbone

Favoriten i spåret

 
Den här låten är just nu min favorit i min spellista när jag är ute och kör kondition.

Helt slut

Fy tusan att det är härligt att dra sig ut i spåret för att nästan göra bort en hel timme! :) Idag gick det betydligt bättre också men nu är jag helt slut och ska snart gå och ställa mig under hett vatten i duschen :)
Jag är glad att jag har börjat gilla att äta kokade ägg och massa majonnäs så att jag kommer upp i fettmängden, älskade LCHF
 
 

Har att göra

 
 

Känner lugnet

Oj vad tiden springer iväg! Jag tyckte att det var nyss jag började med PW 4 gånger i veckan. Nu är jag redan inne på min 3e vecka och jag har börjat med intervaller. Det går verkligen framåt! :D
3 minuters jogg och 5 minuter PW och sen börjar det om. Katrin skriver i sin bok att det sista passet för den här veckan ska vara tvärtom, alltså 5 minuter jogg och 3 minuter PW. Ja, jag får se om jag är redo för det då. Jag vet att min kondis inte är den bästa när jag endast har behövt flytta mig från soffan till sängen de senaste månaderna :) haha.
 
Nu har jag iallafall tagit en lång, avkopplande dusch och nu sitter jag och myser i min morgonrock och tofflor. Tänkte göra mig en kopp kokoste :)
 
 

Nu förtjänar vi en god frukost

SödraSidan - Äntligen solsken

 
Dom bästa, Love love Love!

När jag inte vill vara rödhårig längre..

Då ska jag skaffa mig en fin ombre, precis som Denise!
 
Färgen är så fin, hela hon är fin!
 

Gånger 2

Var tvungen att göra av med lite mer energi så jag drog på ännu en runda :)
 
Vi gick i rätt tid också för det började regna precis när vi kom hem :)

Första september började bra

Och så har den fortsatt också. Jag är så himla glad idag! :D Har tillochmed dansat av glädje idag haha.
 
Min dag har börjat med att Nimo hoppade upp i sängen för att väcka mig för att han ville ut så jag hoppade in i mina träningskläder, klev i mina underbart snygga Nike och for ut på en PW. Så himla fint väder och det blåste inte allt för mycket. Alltså ett perfekt väder för en PW :)
 

RSS 2.0