Som alltid

GOTT NYTT ÅR RARINGAR! :D
 
Hoppas att alla kommer ha en dunder bra nyår! Jag jobbar och slutar inte förrän 22 och imorgon börjar jag kl.09.00 så inge party för mig denna nyår. Vilket jag tycker är förbaskat tråkigt för nyår är nog den absolut bästa kvällen/natten för jag älskar att umgås med mina girls som jag gjort varenda år, det är alltid bra stämning överallt och framför allt så älskar jag pussen eller i mitt fall kyssen på 12-slaget. Den är nog en av dom speciellare kyssarna jag får under hela året. Dock kommer inget av detta ske för min M är uppe i fjällen, jag ska inte dircka mängder av alkohol idag och en del av mina girls jobbar precis som jag.
Vad jag hoppas att allt kan få ett mycket bättre avslut till nästa år! :)
 
Efrter jobbet ska jag hem och byta om och vänta på min skjuts till min mommo där alla väntar på mig. Jag ska äta god mat och dricka några glas vin för att fira in det nya året tillsammans med del av min familj.
 
Jag måste trots allt testa på allt och att jobba på nyår och umgås med familjen (älskar min familj) på nyår är något jag inte kommer vilja göra förrän jag själv skaffar mig en knodd :) Det ska vara tjejerna som alltid. Det ska vara bra stämning på krogen som alltid. Och framför allt ska jag ha min nyårkyss på 12-slaget som alltid!
 
JAG ÄLSKAR ER ALLA!
Ta det lugnt men ta även en extra grogg för mig! :)
 
 
Förresten så kommer mina nyårslöften liiite senare eftersom att jag jobbar och jag lovar att jag ska ta med min egen dator till jobbet imorgon så ska jag fixa det till er! :)

24 dagar kvar

Idag fick jag leka PT för min mamma på gymmet. Det är faktiskt något jag hade kunnat göra i framtiden! :D Himla roligt att visa och hjälpa till.
Efter passet med mamma och Jennifer körde jag ett grymt armpass idag med Sofia och Emmy! Tog nytt PB på lite triceps och biceps övningar och ni kan ju bara gissa hur glad och taggad jag blev att fortsätta :D Ser redan framemot nästa armpass!

24 dagar kvar till vadå? Jo då fyller Sofia år och då ska vi båda ta 40kg i bänkpress. Vilket jäkla mål tänker jag nu för just nu klarar jag endast 35 och kanske 37,5 så jag är inte så jättelångt ifrån ändå men fortsätter det såhär så kommer jag få skjuta upp det målet..

Nu är jag på jobbet och slutar inte förrän 22 och det gör jag hela veckan. Längtar redan till ledigveckan!! :D haha. Mattias har åkt upp till Katterjokk så nu är det bara jag och bebisarna kvar :)





God Jul mina kära läsare! ♥



Sista julklappen

Kan tyvärr inte avslöja mer för då kan personen få nys om det! :D
 
 

Flitig

Nu har jag intagit min plats på jobbet och ska försöka kämpa mig igenom den här natten också. 2 nätter kvar och sen tar jag julledigt! :)
 
Idag har jag även beställt pappas julklapp eftersom att jag inte kunde köpa den igår för att jag var tvungen att betala på engång och jag hade varken med mig kortet eller dosan. Och nu kom jag på en brilliant grej jag kan köpa åt min mamma! :) Får ta och gå på stan imorgon efter ett pass på gymmet.
 
Innan jag kom hit till jobbet var jag och skottade mina svärföräldrars gård som jag hade lovat. Jag och Mattias skulle göra det idag men det blev inget på grund av lathet och att M skulle jobba så vi tänkte skjuta upp det till imorgon men istället skottade jag hela gården själv! Skönt att få det gjort och samtidigt hålla det jag lovat! :D
 
 
 
Blir så glad när jag fick det här smset från min kära svärmor! :)

Han är bäst!

Har sen jag började jobba haft lite craving efter dricka, pepsi max eller cocacola zero men jag kan inte lämna min post trots att det inte skulle märkas. Så efter ett flertal sms och ett samtal med Mattias som lovade han att ringa mig när han kunde. Jag visste inte när och jag visste inte om jag skulle orka vänta så länge men ungefär 25 minuter efter samtalet kom han hit trots att han har mycket på jobbet just nu så åkte han och köpte en dricka för min skull och kom hit med den :D Såna där små saker kan göra mig så glad!
 
 

Ledigveckan kommer sitta fint!

Har tänkt på att ingen reagerade särskilt mycket här på bloggen när jag skrev 100 kg i bänkpress. Förstå vad mycket det egentligen är! :D Men klart att ett sådant mål ska vara med, dock lite rimligare! :)
Igår på gymmet hade jag en sån otrolig energi och vi körde ett grymt benpass men ändå var jag tvungen att testa 40 kg i bänk och det var inte långt ifrån nu! Så innan den 23 januari så klarar jag det! :D
 
Sitter för övrigt på jobbet just nu och beställer lite julklappar som kommer bli försenade men det gör inget. Det är bara några få och så tror jag att dom kommer bli glada iallafall :)
Bara 4 dagar kvar nu! :D
Och bara 3 dagar kvar tills jag åker till mamma och går på ledigveckan :)
LÄNGTAR!
 
 
 

Nyårslöften är på gång

December redan? Jag som tog studenten i Juni.. NYSS!
Precis som varje år så är det dags att börja fundera på nyårslöften för det kommande året. Jag har några få funderingar som jag kommer dela med mig av :)
 
Förra årets:
Vad har jag klarat av och inte?

- Gå ner i vikt
-Minska rejält med godsakerna (te.x hamburgare, chips)
- Sköta skolan och ha en bra fortsättning efter studenten
 
3 saker. Jag var rätt snål men det är ju alltid lättare att uppnå färre saker :)
 
Jag kan ju säga att jag klarade alla 3!
Sen jag började äta LCHF och träna har jag gått ner minst 13kg. Men med nya mål så är jag inte riktigt där än.
LCHF tillåter inte godsaker med massa kalorier i så då var det avklarat! Klart att jag har fuskat men jag har inte fuskat så det sjunger om det.
Och efter nyår började jag faktiskt sköta skolan. Jag började på en ny skola och i början struntade jag i många lektioner men efter årsskiftet gick jag dit (nästan) varenda dag! Och idag kan jag fylla i mitt CV med god min och inse hur många jobb och erfarenheter jag har haft sen 2012. Men mitt mål är att jobba inom LKABs portar :)
Idag jobbar jag vissa helger på Elkedjan och varannan vecka jobbar jag som personlig assistent där jag har hoppat på ett långvikariat.
 
Funderingar på löften till 2014:
- Nå min målvikt
- Skaffa beachbodyn!
- Komma upp till 100kg i bänkpress
- Börja träna agility med Nimo och småträna med Nellie
- Försöka hitta ett jobb jag trivs med
 
Tycker att det är rätt bra mål. Men som sagt så är det bara funderingar men mina löften kommer vara klara och då kommer dom upp här! :) Som ni märker är det mycket med träning och sen lite blandat. Måste ju må bra utanför gymmet och mina bebisar måste få utvecklas :)
 
 Jag bjussar på en gammal bild.

Låten just nu...

 
 
Som ni märker är jag inte den där "gangstahbruden" utan jag kan lyssna på det mesta och jag fastnade för den här Justin Bieber låten där jag gillar både videon och själva låten.
 
Enjoy..

Hörde ni ekot?

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHH!
Hörde ni ekot eller var det bara jag?
 
Haha min humor såhär på nätterna får mig själv att garva. Låter ju rätt tragiskt men sån är jag! :D
 
Just nu sitter jag på jobbet. Har hoppat på min nattvecka så vi får väl se om jag pallar trycket som en nattmänniska eller om jag hellre ska vara den där dagmänniskan som jobbar när M sover och han jobbar när jag sover. Vilket förhållande att springa om varandra? Haha nää men det är skönt att ha liknande skift så att jag, han och bebisarna kan umgås tillsammans :) Ledigveckor och vinterhalvåret, vad säger det er? Jag hör bara "SKOTER" "GRILLNING" "KATTERJOKK". Livet i fjällen och på hemmaplanen blir det mysiga hemmakvällar med en växling på en enstaka gång på krogen med ett glatt gäng :) 
Det är det jag älskar med mörkter och vintern. Annars hatar jag det!
 
 
 

Äntligen!



Nedförbacke till ledigvecka

Har varit grymt dålig att uppdatera nu när det är jobbvecka och det är inte vilken jobbvecka som helst utan det är min första sen jag tackade ja till en 6 månaders tjänst :) Nu är det nedförsbacke till ledigveckan som jag kliver på nu på måndag. Ska bli så himla skönt! Jag ska åka till Karre för att träffa mamma och gänget men innan jag åker ska jag förbi min chef som jag inte har hunnit med den här veckan.

Ska försöka bättra mig med dom här inläggen så ni vet att jag lever! :)


@work

Trodde att jag skulle jobba natt men vid kvart över 14 ringde dom och sa att min kund väntar på mig. Inte det roligaste att få fel information om sånt här. Jag som sov länge och hade precis vaknat vid den tiden fick stressa på mig kläderna och borsta gaddarna för att sen sätta sig i bilen och vara på väg. Men samtidigt skönt att jag arbetar eftermiddag ändå den första veckan i månaden så att jag sedan slipper det + att mina hårbollar slipper vara ensamma så länge :)



Jag slutar om 10 min och dom senaste timmarna har jag kunnat glassa i soffan så mitt jobb är rätt skönt ändå :D

Julskyltning, vi ses på elkedjan!

Idag är det julskyltning på stan från 12-16 och jag kommer jobba på elkedjan idag. Ska dit en halvtimme tidigare för att ställe i ordning allt så att vi blir redo att ta emot kunder :) Igår var det hur mycket som helst så jag kan bara tänka mig hur det kommer vara idag. Stress stress stress.. Men jag älskar mitt jobb och tiden går så himla fort när det är mycket rörelser! :)
 
 
Det är en bra dag idag!
 

RSS 2.0