Festivalhelg

KIRUNAFESTIVALEN!
Haha.. Ja det är festival här i stan. Typ den största händelsen som sker varje år här. Allt folk kommer hem och efter festivalen försvinner varenda jävla kotte! :)
 
När jag har fixat klart mig i morgon så kanske jag slänger in ett videoinlägg innan jag drar hemifrån :) Det var ju som ett tag sen och på den här bloggen har det aldrig hänt. Men håll utkik! :)
 
Inatt är det verkligen en "tjejnatt". Min lillasyster Josefin sover över här inatt och det är bara hon och jag + Nimo :)
 
 Bjuder på en bild som är tagen ganska exakt för ett år sen. Förändring? Tack och lov! :D
 
PUSS!

@jobbet

Godmorgon allihopa! :) Dock har jag varit vaken sen 6.

Just nu sitter jag och slipar och håller på dö av hunger och sömnbrist.. Jag måste sluta ta powernaps efter jobbet så att jag kan somna i tid om nätterna. Och börja äta en bättre frukost :)


Såna här saker slipar jag :)

Idag ska jag och Jennifer + hundarna fara förbi agilitybanan :) Hoppas bara vädret håller i sig och slutar blåsa så kraftigt :)

PUSS!

Vi är ett bra team

Nu har jag äntligen lite fritid över eller det hade jag för en halvtimme sen också men då var jag och Nimo ute och sprang :) Så himla fint väder idag och det fläktade skönt av vinden. Perfekt springväder! :)
Nu är det bara duschen som väntar och sen blir det att krypa ner i sängen för att göra om allt det här. Det är det som är lite trist med 2 jobb. Annars slutar jag en bra tid så jag kommer ju få det bättre till slut :)
 
 
PUSS!

Challenge accepted

Jag och Tengil har kommit överens om att enbart äta en sak till lunch och middag från och med måndag och till fredag. Jag har valt att äta bullens pilsner korv och hon ska äta champinjoner :D haha.
 
Här är mitt förråd för den kommande veckan :)
 
 
PUSS!

Just so U know

 

Dagens vill ha!

K. Ä. R. L. E. K.
 
PUSS!
 

Träning innan frukost

Tog en liten morgonrunda i skogen så att Nimo kunde få springa lös :)
Jag tänkte först ta en promenad, typ 1,5 timme men istället tog jag och sprang lite intervall i skogen. Det är antigen eller än så länge. Men när Nimo kan räknas som vuxen så får han springa ännu längre rundor och gå desto längre :) Men jag är glad för den träningen vi båda får :)
 
 
En bild från rundan :)
 
PUSS!

Så himla underbar!

Jag måste tipsa om Niveas nya produkt. Body lotion som du använder i duschen. Jag som aldrig orkar smörja in mig annars så den här är rena drömmen för mig! :)
 

Jag tipsar om den här super produkten! :)
 
PUSS!

Börjar om med LCHF

Jag har bestämt mig att börja med LCHF igen och startdatumet är idag! Känner att jag inte riktigt orkar vänta till hösten utan om jag börjar nu så får jag resultat fortare :D Jag har ju fått mina springskor så jag och Mattias har börjat springa lite smått. Blir perfekt till sommaren och det fina vädret och så får Nimo följa med och springa :) Sen så är kodition lättare att träna när jag nu väljer bort kolhydraterna :)
 
Tänkte ha som mål att uppnå hur jag såg ut förut i kroppen :)
 
Det är jag som står där bak. Himla smala barn och platt mage osv. :D hehe.
 
FÖRLÅT REBECKA OCH AMANDA ATT DEN HAMNADE HÄR! Älskar er ändå! :)
 
PUSS!
 

Midsommar

Glad midsommar allihopa! :D
 
Idag är jag snäll och är chaufför till Mattias och hans vän Timmy :) Vi kanske ska till Jukkas senare och fira lite midsommar där på hembygdsgården. Typ det enda som är öppet här i närheten, krogarna här i stan är stängda. Haha ni förstår ju hur vi lever utelivet här i Kiruna :)
 
 
PUSS!

Nya springskor

Äntligen har dom kommit! Jag som har väntat så länge :)
 
 
Färgen är så himla fin och dom är inte bara läckra utan också hur sköna som helst! :) Jag är glad att jag valde dessa :)
 
PUSS!

Mormors pannkakor! ♥

Idag har min mommo stått för lunchen här på jobbet åt mig och Jennifer :) Hennes pannkakor är så himla goda så det är ju ganska lyxigt att få med det till jobbet :D


PUSS!

2 år tillsammans

Jag är lycklig. Jag är lycklig tillsammans med Mattias. Han är mannen jag har tillbringat 2 år av mitt liv med och det vill jag fortsätt med. Tänk att vi redan har bott med varandra i över ett år och det känns som att det var nyss jag flyttade upp från Sundsvall för min kärlek.
 
Tråkigt nog jobbar han i natt men vi ska ta och fira det bättre i morgon då vi kan vara tillsammans efter mitt jobb :) Det ser jag framemot. Jag saknar honom redan och äntligen ska jag få sova bredvid min prins hela natten ♥
 
Han är mitt allt! ♥
 

Just so U know

 
PUSS!

Det här ska vi syssla med

Idag vid klockan 19.00 följde jag och Nimo med Jennifer och Eiden till agilitybanan för att träna. Vi följde med mest för att Nimo skulle få se hur det ser ut och se hur Eiden gör så att även han lär sig :)

Vi var där i typ en timme och vi hann med ganska mycket :) Nimo tog sig förbi några hinder som t.ex. tunnlar och en sån där "pyramid" (eller vad det heter?) som han först springer uppför och sedan nedför, ganska brannt men han fixade det :) Han får inte börja hoppa ännu men till nästa år ska det bli träning där på banan! Det sägs ju att Shetland Sheepdogs ska vara perfekt lämpade till agility :)
 
 
PUSS!
 

Åh vad jag älskar livet!

Eller så inte.
 
Jag är helt ny i arbetslivet (på heltid) och jag har 2 jobb att ta hand om. Men nu fryser jag som bara den. Mattias kokade te åt mig och bäddade ner mig i täcket. Han är så underbar! ♥
Och jag svettas som en gris på nätterna och har ingen energi. Jag tror jag kommer få feber vilken dag som helst.
 
 
På tal om Mattias så är det en dag kvar till vår 2 års dag. Kan ni förstå? TVÅ. ÅR. REDAN?!  Vart har tiden tagit vägen egentligen?
Men han är mitt allt och jag älskar honom precis lika mycket som för mer än 2 år sen :)
Ja, jag har varit kär i han längre än vad förhållandet har varit men allt är hans fel! Det var han som var osäker på distansförhållande. Men se så fel han hade :D haha. Mitt älskade freak ♥
 
PUSS!

Vilken otur!

Har redan fått sluta för idag eftersom att maskinen jag använder krånglar och ska bli fixad först ikväll. Lite tur med tanke på att jag ska sova lite nu när jag kommer hem. Men även otur för min lön..



Måste säga att jag älskar mina underbart sköna arbetskläder :D

PUSS!

Beroendeframkallande

Segast på att ladda ner med tanke på att den funnits hur länge som helst men är istället helt fast i spelet! :)
 
PUSS!
 

Just so U know

Creepy!
 
PUSS!
 

There is no time

Hej och förlåt för mitt usla uppdaterande! Jag finner tyvärr inte så mycket tid till att blogga just nu och ända fram till den 27e :( Jag har för tillfället 2 jobb som jag kämpar med. Ett heltid som börjar 7 och slutar 16 och en deltid som är på 4-6 timmar. Jag vet att ni alla förstår men så fort mitt deltidsjobb försvinner så ska jag börja blogga mer! :)
 
 
Obsevera att nu jobbar även jag på ett jobb som man får reklamtröjor av ;) haha.
 
PUSS!

Första dagen som "ostudent"

Och jag har legat i sängen nästan hela dagen och kollat tv, myst med mina favoritkillar :) Men nu har Mattias åkt och jobbat så nu äre det bara jag och Nimo kvar :)

Studenten igår var en dag jag hade kunnat sätta på repeat för jag hade så jävla roligt! :D



Ursäkta för min "chillar/sliten-look".

Bilder och mer kommer om studenten här uppe i Kiruna :) Kan även berätta om den i Sundsvall och skillnaderna :)

PUSS!

Nimo glider in

Som vanligt så har vår shetland sheepdog damp och det här är resultatet av det.

 

Just so U know

 
PUSS!

Träningsapp

Idag tog jag och köpte en träningsapp för 7 kr. Tänkte 7 kronor hit eller dit är ju ingen big deal och speciellt när folk skriver att den fungerar! :) Jag vet dock inte om den är för enbart killar? Men jag kan ju testa iallafall! :)
 
Appen heter iallafall Just 6 weeks och den ska tydligen hjälpa en med påminnelser och såna där saker som underlättar träningen :) Jag tänkte ge den 6 veckor och verkligen försöka träna med hjälp av den trots att jag har ganska mycket jobb framför mig + studenten.
 
 
Jag hoppas den funkar lika bra på mig som för alla andra som testat! :)
 
PUSS!

Jag är tillbaka

 Hemma från Sundsvall, hemma från jobbet (har inte börjat riktigt än), hemma från skolan och hemma från allt liksom :) 
Tänkte att det var dags att slänga in ett inlägg här för nu är det ganska så längesen sist! :)
 
Jag kan berätta lite mer om studenten #1. Jag ska ju som sagt ta studenten x2. Hur awesome är inte det? :D På fredag gäller det!
Men jag bjuder på en bild från student #1
Jag och Emma ♥
 
PUSS!

RSS 2.0