10 dagar i rad

Jobb, jobb och återigen jobb.
Jag vill också vara ledig ihelg, följa med till Karesuando med Christer för att umgås med gänget men jag får kämpa vidare för det är väl såhär det ska vara när man ska ha 3 jobb för tillfället. Uppsägningstiden som personlig assistent håller på att löpa ut, utbildningen på LKAB (MTAB) och så har jag städningen för några dagar också. Jäkla jag är produktiv! Jag hade aldrig kunnat vara en arbetslös människa för då hade jag klättrat efter väggarna!
 
På praktiken vi hade nu under utbildningen så fick jag följa med i loket och Kiruna från den vinkeln var så himla fint! Speciellt när solen låg över staden.
 
Dom som följer mig på snapchat fick sig ett fint videosnap när vi växlade vagnarna :) haha.
 
Ihelg jobbar jag sammanlagt 26 timmar, slutar 22.00 på söndag och ska börja 05.30 på måndag. Fattar ni vad jag har gett mig in på? Jag är iallafall glad att det är såhär endast en kort tid och sen så kommer jag bli glad när lönen landar på kontot :)
Pengar är bra och speciellt när jag måste börja inreda ett hem igen. Det enda jag är nyfiken över framöver är om jag kommer få börja om från noll eller om jag endast kommer få inreda med små tjafs :D haha.
 
 
Peace
 
 

Nellie

Dagen efter vi hämtade lilltösen ifrån Piteå.
 
4 månader
 
6 månader
 
Snart är min lilla flicka 7 månader och hon är en riktig värsting. Tuffare än sin halvbror Nimo (Ja dom har samma pappa och nej vi ska inte para dom).
 
Hon är en liten plutt och är nog den minsta Sheltien jag någonsin har sett! Men ack så underbart söt och gosig hon är! ♥

Nästa gång tävlar jag också!

Två nätter kvar och sen hoppar jag på min ledigvecka, påskveckan, hur perfekt är inte det liksom? :) Om det går som planerat så kommer jag att åka till byn på måndag men det lär jag se då.
 
Min syster, hennes kille och hunden kom igår natt så idag har jag spenderat de flesta lediga timmar i Jukkas med dom. Eller jag ägnade lite tid åt min mamma, Sara och Stella innan dom drog till byn. Vi var förbi på sporthallen och kollade när min moster tävlade i tyngdlyftningen. Nu idag känner jag mig lite sur över att jag har varit tvungen att jobba så mycket så att jag har missat så många träningar för jag skulle egentligen också tävla men jag var inte i "form" för det. Nästa gång kommer jag däremot vara med och tävla!
 
Tävlingsplanen
 

Favoriten just nu

Vet ni vad jag kom på att jag hade glömt att berätta? Jo att jag, mamma och Jennifer var förbi IKEA i Haparanda förra helgen och jag köpte lite fint som jag ska ha i mitt framtida hem men också ett nytt träningslinne som jag fick den här "WOW-känslan" :D
 
 
 
Från stadium och är läcker i färgen och är hur skön som helst! Ångrade mig lite att jag inte köpte flera :)
 
Nike är det märket jag helst väljer inom träningskläder och i skor. Snygga kläder och sköna framförallt!
 
 
 

Svar på kommentar

 
Jag har fått jobb på MTAB som terminalarbetare :)

What makes you so beautiful, is you don't know how beautiful you are to me

Hela dagen idag har varit helt underbar!
Här och nu kan jag avslöja hemligheten (LÄNK) jag berättade om för er alla för nu vet jag till 100% att jag inte ska vara kvar på mitt gamla jobb för idag ringde dom från LKAB och erbjöd mig en tjänst som jag fått kämpa för med flera tester! Med ack så värt det varit! :D
 
Jag jobbar natt den här veckan så hela den här dagen har jag tagit det lugnt tillsammans med Christer (en av de bättre människorna jag träffat i hela mitt liv. Han är som min sol för jag har nog aldrig mött en mer positiv människa förr som gör mig så glad som han gör!) för att sen tagga upp för ett grymt tyngdlyftningspass med stöt och trappövningar som t.ex springa upp och ner i en trappa, hoppa upp och ner osv. Svetten sprutade och benen skakade men det är så ett pass ska vara!
 
 
En låt som spelas för det mesta på min spotify just nu:
 
 

RSS 2.0