I paket från Fitnessguru

Beställde en shaker och pulvret och fick nudlar på köpet. Kan vara värt att testa när dom ändå skickade med dom :) Och kolla shakern! Den är ju bara så SNYGG! Det nästan skriker "Sandra" från den. Haha :DPUSS!

Hämta paket

Jag har vaknat för ungefär en timme sen. Jag försöker ställa om dygnet för att jag ska jobba natt men som ni märker så går det inte sådär super bra. Jag får helt enkelt försöka klämma in en powernap i eftermiddag :) Idag ska även jag träna på gymmet och därefter så ta min allra första proteindryck! Yay! Haha nej men jag tycker att det är ett rätt stort steg för mig som bara kört på att träna utan all den där proteinen ända tills Christer kom in i mitt liv och gav mig en proteinbar efter ett träningspass. Jag vill ju ha resultat så varför inte satsa liksom? ;) Så nu ska jag åka förbi IF Metall och gå med i facket för att slutligen fara till Jukkasjärvi och hämta mitt paket och åka hem till pappsen med hundarna :)PUSS!

Fitnessguru

Onsdag och halva arbetsveckan har precis vandrat förbi :D Jag gillar att jobba förmiddag för jag hinner med så mycket mer! Dock ska jag jobba eftermiddag imorn bara för att en från ett annat skiftlag behövde byta och då var jag snäll och böt med henne :) Sen är jag tillbaka på fredag med mitt gäng och sen kliver jag på en ledig helg!
Måste kanske åka till Karesuando för att hämta hundarna som har fått spendera en vecka där nu. Det känns väldigt tomt utan dom måste jag säga!
 
För ett litet tag sen klickade jag hem ett proteinpulver. Jag har fått tips från en nära vän om vilka som är bra men jag trotsade och köpte onewhey. Jag kan ju lika testa mig fram och funkar det inte så lyssnar jag på Tobias! :) Köpte även en ny shaker som jag fick välja färg på. En liten blandning fick det bli. Ni ska få se när den kommer hem! :)
 
 
På tal om träningsstuff så har jag precis tagit på mig träningskläder och tänkte åka till örat för att springa och sen hem för att äta något lätt och sen iväg på tyngdlyftning och därefter blir det ett gympass med Sofia.
Jag har förresten skaffat ett gymkort på gymmet nu! Jag gör framsteg trots allt! :D
 
 
PUSS!
 

Hemma hos Rebecka

Att vara ledig är så himla skönt! Jag hinner med allt utan att behöva ställa alarm för att vakna tidigare eller ens stressa :)

Just nu är jag hemma hos Rebecka och hälsar på både henne och hennes brordotter Malvina som är här på besök.
Jag blir så bebiskär så fort jag ser en bebis! Men en dag är även jag en mamma! :)New in

Men hallå igen! :)

Idag eller egentligen igår klev jag på min efterlängtade ledigvecka! Hela veckan ska jag bara njuta och ta en dag i taget så att jag slipper all stress :)

Idag har jag varit på ett möte och därefter mötte jag upp Sofia och Evelina för att shoppa lite och därefter lunchade vi tillsammans på Safari.

Nu har jag kommit hem och ska ungefär bara packa väskan och byta om till träningskläder för hela den här veckan ska jag försöka träna så mycket som möjligt bara för att jag kan! Eftermiddags skiften pajar väldigt mycket för ett socialt liv har jag då inte just den veckan!

Jag har även provat en av produkterna jag har köpt hem (från det ena till det andra)Ansiktsmask som luktar sommar! ♥

Och nya sminkborstarRSS 2.0