Laddar upp för dagen

Hej igen allihopa!
Nu är det ett himla bra tag sen jag bloggade och jag kände att det var dags nu att börja :)
 
Just nu sitter jag vid köksbordet här i Jukkasjärvi och söker jobb lite kors och tvärs. Jag har även fått i mig min havregrynsgröts som äts varje morgon och mitt älskade protein.
Just nu har jag slängt iväg mitt CV till 3 olika företag och ska snart ta och klä på mig för att fara in till stan för att söka ett annat jobb personligen. Känns tråkigt att inte jobba på LKAB något mer men samtidigt spändande att få chansen att prova på något nytt :) Om inte annat så kommer jag säkert tillbaka innanför LKAB's grindar till nästa sommar :)
 
Idag är det måndag och det betyder en sak. Idag är det tyngdlyftning men även ett benpass på gymmet. Att träna är något jag alltid ser framemot för nu har jag nya mål att uppnå och det gör jag genom rätt käk och träning :) För övrigt så ska jag snart vara med i min första tävling inom tyngdlyftningen och jag är redan jättenervös! Det enda tråkiga kommer vara att eftersom att det är så få tjejer som tävlar i norrbotten så har jag ingen i samma viktklass som mig och får därför tävla mot mig själv.
 
 
Roligt att vara tillbaka! :)
 
PUSS!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0