Abisko från mitt fönster

 
PUSS!
 

Helgen var för kort

Jisses vad helgen gick fort! Nu kan jag verkligen säga att jag uppskattar ledigveckor igen!
 
Min helg har varit så himla bra och det gjorde det hela lite extra surt att åka tillbaka till Abisko i morse för att starta den här jobbveckan. Jag har spenderat nästan hela helgen med JT. Tror aldrig att jag känt mig så hemma hos en vän som jag gör hos honom. Vi har ätit gott som alltid (han är ju FD kock så hallå?), vi har tränat men jag har även tränat med Rebecka och Alex och vi har varit ute med hundarna på långa promenader. En perfekt helg såhär på hösten :)
Jobbade även på Elkedjan i lördags.
 
 
Middagen i lördags var så himla god!
 
Ska in till stan på onsdag efter jobbet för då ska jag på en arbetsintervju och sista träningen med tyngdlyftningen innan tävlingen på lördag (så. jäkla. NERVÖS!)
 
 
PUSS!
 

Nytt jobb

Älskar Kiruna när det kommer till arbetsmarknaden! Jag var in till rekryteringen (Kiruna Kommun) i måndags och lämnade lite papper och gjorde en intresseanmälan om vad jag vill jobba med. Igår ringde dom därifrån och sa att jag kan börja jobba redan imorn (idag, onsdag) om jag var intresserad av en förskoletjänst och jag tackade ja. Det roliga är att det är en 100% tjänst uppe i Abisko så det blev ett litet miljöombyte :) Tur är ju det att det endast är några veckor för att sitta här uppe på eftermiddagarna kommer nog bli en pina så småningom. Sen är det bara att börja i stan med nytt igen.

Okej dagis, nej förskola som det i dagens läge heter!
Jag fick gå bredvidgång idag och jag stormtrivs redan med alla dom små barnen. Jag älskar barn och vill själv ha egna så jag ser detta som ett test så att jag får se om jag pallar trycket :)
 
 
PUSS!

Laddar upp för dagen

Hej igen allihopa!
Nu är det ett himla bra tag sen jag bloggade och jag kände att det var dags nu att börja :)
 
Just nu sitter jag vid köksbordet här i Jukkasjärvi och söker jobb lite kors och tvärs. Jag har även fått i mig min havregrynsgröts som äts varje morgon och mitt älskade protein.
Just nu har jag slängt iväg mitt CV till 3 olika företag och ska snart ta och klä på mig för att fara in till stan för att söka ett annat jobb personligen. Känns tråkigt att inte jobba på LKAB något mer men samtidigt spändande att få chansen att prova på något nytt :) Om inte annat så kommer jag säkert tillbaka innanför LKAB's grindar till nästa sommar :)
 
Idag är det måndag och det betyder en sak. Idag är det tyngdlyftning men även ett benpass på gymmet. Att träna är något jag alltid ser framemot för nu har jag nya mål att uppnå och det gör jag genom rätt käk och träning :) För övrigt så ska jag snart vara med i min första tävling inom tyngdlyftningen och jag är redan jättenervös! Det enda tråkiga kommer vara att eftersom att det är så få tjejer som tävlar i norrbotten så har jag ingen i samma viktklass som mig och får därför tävla mot mig själv.
 
 
Roligt att vara tillbaka! :)
 
PUSS!
 

RSS 2.0