En paus i allt

Hej allihopa! :)
 
Mitt förra inlägg handlade om att jag och Sofia fick ett stort paket från Nelly.com och trots att jag var tveksam med över hur det skulle passa så satt allt jättebra! Allt förutom mina uggs så dom ska jag ta i en mindre storlek :)
 
(Bild tagen från Sofias facebook)
En bild på mig och födelsedagsbarnet :)
 
Den 24 januari (fredag) firade vi Sofia och gick med henne på premiären av krogen och alla verkade ga en bra natt tillsammans! :) Ser framemot att gå fler gånger men jag håller mig hellre till träningen! :D
 
Dom senaste dagarna har jag jobbat så inget nytt på den fronten.
 
Idag har jag duschat Nimo och kapat klorna, borstat och klippt dom båda. Så nu är båda ulliga och gulliga! :D
Jag har även bakat en underbar LCHF tryffelkaka som kommer ätas med hallon och blåbär med en klick grädde. Jag har även städat här hemma så nu ser det ut som ett hem igen! :)
 
Och nu väntar jag tills jag får provsmaka kakan och chillar med råttan :)
 
 
 

Alltid lika roligt!

Äntligen har vårat paket kommit! :D



Haahhaha jag dör!

Jobbar sista nattskiftet innan ledigvecka och lyckades hitta lite roliga saker. Men om det är roligt för att jag är övertrött kan jag inte svara på :D
 
 
HAHAHAHHAHA
 
 
 
 

Elkedjan

Nu är det bara 1,5 timme kvar av jobb nr2 och jag längtar så otroligt efter att få en ledig tid :)
Något som är skönt är att jag inte är det minsta trött trots att jag har jobbat natt :)



Kommer vara död

Hej alla! :)
 
Hoppas att ni har en bra fredagskväll/natt! :) Själv kämpar jag med mitt nattpass. Det kommer bli rätt roligt att se hur min kropp och huvud kommer ta morgondagen för jag slutar 09.00, köra hem på en gång och fixa mig för att sedan börja 10.00 på Elkedjan. Men som plåster på såret kommer M's mamma baka en cholkadkaka ala LCHF-style! Kommer somna med ansiktet i kakan mehehehe.. :D
 
Imorgon kommer min frukost bestå av en underbar, kall och god celsius för jisses vilken energi jag får av dom där under dryckerna! Hade aldrig klarat mig utan dom!
 
 
Vet ni?
SNART KLIVER JAG PÅ LEDIGVECKAN!! OMGOMG VAD *PIP*-SKÖNT DET KOMMER BLI!
 

Lite nytt

 
En ny kategori och en med nytt namn.
 
Ni märker att jag skriver rätt mycket om träning och därför tänkte jag nu att en enskild kategori bara skulle vara bra :)
Namnet på den andra kategorin var jag tvungen att ändra för att en vovve blev två :D
 
Och jag i paint, haha. GRYMT!

Kolla vad jag just såg!

 

Strålande hemlighet

Dagen idag har varit helt suverän!
 
Direkt efter jobbet drog jag till actic. Tränade cardio i lite över en timme, både crosstrainer och trappor eller vad den maskinen kallas? Men jag körde även lite mage och rygg. Många reps och låga vikter :)
 
Annars har jag bara myst och chillat hela dagen med M. Och nu sitter jag på jobbet, nyss kollat Paradise hotel på webben och verkligen fuck att Jeppe kommer in igen! Han var den personen jag hoppades åka ut, han och Paow. Ni kan ju bara gissa hur lycklig jag blev när dom båda åkte ut! Men nää, nu är han tillbaka till nästa vecka. FUCK!
 
Till något annat så fick jag en strålande nyhet idag på mailen, dock kommer jag inte dela med mig om någon information förutom till dom jag redan berättat för. Allt är fortfarande oklart även för mig. Det enda är att jag klarade prov nummer 1.
Kanske att någon kan lista ut med hjälp av min hint ;)
 
Och en till sak! Idag skickade jag och Sofia iväg en beställning till Nelly.com. Snart kommer mina nya uggs! :D
 
 
 
 

Från benpasset

Idag fick jag ett uppdrag av min mamma att kolla upp löpband som jag tycker att hon ska köpa. Det är roligt att hon tror och litar på mig och jag gillar crosstrainer mer :D Nä men jag ska verkligen försöka hitta en till henne. Synd att hon bor i byn för annars hade hon fått följa med mig och jag skulle få leka PT. Win, win liksom ;)
 
Annars så märks det att min blogg handlar mer om min och kompanjonens träningspass. Men träning är nog det som tar störst plats i mitt vardagliga schema just nu. Jag älskar att träna och se resultat!
 
Idag har jag bett Sofia ta lite bilder på 2 av våra övningar på vårat pass + att jag själv tog en enda. Haha plus poäng till storbloggaren Sandra? :D
 
Förresten! Jag och Sofia brukar oftast träna i 1,5 timme om inte mer. Vem behöver stressa liksom? Allt måste utföras rätt annars kan man skippa gymmet!
 
Idag körde vi ett saftigt benpass och jag har verkligen försökt övervinna min enda svaghet i benväg. Squatsen! Idag fixade jag både med stången framför och bakom huvudet om ni förstår? Och det var så himla roligt att verkligen lyckas!
 
Uppvärmning.
 
 
Och lite benpress såklart! ;)
 
 
Idag maxade vi inte men 70kg och själva maskinen är ändå rätt bra!

Just nu

Lite över 2 timmar kvar tills jobbet kallar så jag unnar mig en ansiktsmask med granatäpple och en lång dusch med hårinpackning. Ibland krävs det så lite :)



Solen ♡

Var ute med Nimo och Nellie tidigare idag och fick äntligen känna av solen som jag inte fått på väldigt länge. Vad jag längtar till våren! :)

Josefins sena julklapp

Länk till inlägget
 
Skrev i inlägget som ni kan besöka på länken ovan att jag beställt en sen julklapp. Julklappen var till min syster Josefin och nu tänkte jag visa upp dom för er :)
 
Nu får ni vrida på huvudet lite ;)
 
 
Fiffig idé tycker då jag och hon blev nöjd! :)
 
Det roliga var att hon själv valt bilderna med inte haft en aning om till vad. Jag skylde på olika anledningar och fick fram något som jag visste att hon tyckte om.
Första skalet är på frallan Melwin som är Josefins och Channing bara för att jag vet att hon tycker att han är snygg :D
 
Josefin bor inte i närheten av henne så jag tog hjälp av en vän, Tobias. Han gick med på att jag beställde dom i hans namn och därefter fick han se till att hon fick dom och se hennes reaktion. Var roligare att höra hennes reaktion än hennes tack kan jag säga :D

Kvalitéstid med mammsen

Igår (måndag) plockade jag upp min mamma för att spendera lite kvalitétstid med henne. Det är så himla roligt och en slags lättnad att ha henne så nära mig i Kiruna, våran födelseort, efter alla dessa år hon har bott i närheten av Sundsvall. Skulle kännas ännu bättre ifall dom flyttade in till stan och speciellt om Josefin (syster, bor i Ånge) hade släpat upp sin röv hit för att bosätta sig :) En vacker dag kanske.
 
Iallafall så plockade jag upp henne idag för att spendera tiden med shopping och storhandling innan hon skulle åka tillbaka till byn med bussen. Jag vaknade klockan 09.00 för hennes skull trots att jag jobbar natt inatt.
Vi gjorde några ärenden jag hade och därefter tog vi lunch på Safari där jag njöt av deras kycklingsallad som är så himla god!
(Gammal bild men likadan sallad)
 
Sen gjorde resten av det som skulle bli gjort och hade det trevligt tillsammans :)
 
 
 

Andra träningen med gruppen

Vilken jäkla bra träningsdag idag tillsammans med Sofia och alla andra som är med i gruppen! :D Träningen med gruppen är mellan 17.30-19.00 men jag och Sofia gick dit en halvtimme innan så att vi skulle få köra mage och efter passet med gruppen körde vi kondition. Vi var tillbaka i omklädningsrummet 3 timmar senare. Dock blev det lite övertid med gruppen med all hjälp med teniken och nya övningar :)
 
Styrke delen gick bra idag. Sämre var koditionen. Men vi tog oss förbi ett ca 20 minuters pass på bandet :)
 
Kom på idag att jag är rätt elak mot er när jag inte ens lägger upp bilder ifrån våran träning och speciellt dagarna som går bra :) Idag lyckades jag ta en bild för eran skull på min och Sofias uppvärmning med en 20 kilos stång :)
 
 
En dag ska jag banne mig tävla! Hade varit så grymt coolt att plocka hem guld en vacker dag!
 
 

Dom vill värva oss

Tänkte uppdatera er lite grann med det som hänt dom senaste dagarna :)
Jag och Sofia har tränat alla dagar i veckan förutom igår (lördag) för då hade vi en vilodag. Hela veckan har gått hur bra som helst med träning, alla kroppsdelar som vi tränat. Känns bara så skönt att blicka tillbaka nu när det är söndag :) Men absolut bästa dagen var idag då jag fick ett nytt PB (personligt bästa) och nådde målet vi har sagt med 11 dagar till godo :D Känslan var grym när jag väl låg där, andades in och därefter pressade jag upp dom där jävla 40 kg. Satan vad mäktigt det känns att nå ett mål man strävat efter!
 
I onsdags hade vi ett sånt himla flyt att vi lyckades pricka in på tyngdlyftarnas pass och det tog inte många minuter innan dom ville värva mig och Sofia till deras grupp för att få personlig hjälp med teknik och komma tillräckligt långt för att tävla inom just tyngdlyftning.
Vi kom dit igen på fredagen och fick testa på och jag kan definitvt se mig själv tävla med det där till senare! :D Himla roligt och alla är så himla schyssta!
 
 
Lite orättvis bild men här en dag ska ni få se ;)

Just nu: Lillråttan ♥

8 januari, vilken dag!

Idag har jag verkligen haft lilla (tränings) julafton! :)

Var precis och hämtade lite till som hade anlänt idag.



Och som gräddet på mosen så blir det hemmagjord LCHF pizza till vår sena middag! ♥

New in - Orange



New York

Längtar till imorgon för det innebär att jag får hämta mina nya träningsskor. Eller jag hoppas att jag får hämta ut dom utan avin för Mattias pappa råkade få med den upp till Katterjokk och räcker det bara med numret så kan jag hämta dom imorn. Hoppas! :D
Sen så måste vi till Jukkas för att hämta ut nästa paket.
 
Sen så har träningen kommit igång med stormsteg och nytt PB i bänkpress så snart är det dags att pressa upp 40kg. Imorgon blir det ett magpass!
 
 

Älskad dotter

Min mamma köpte ett halsband åt mig när dom var utomlands med kedjan var alldeles för stor och hängde ner mellan tuttarna så jag vägrade att använda den på grund av det. Mamma som är så snäll sa att hon skulle fixa det men istället kom med ett helt nytt halsband som var mycket finare och betydelsefull. Det är numera ett av dom jag anväder mest :)
 

På den andra sidan står det "dotter".
Jag som älskar halsband för det är typ det enda smyckena jag använder förutom min förlovningsring och klockan.
 
Tack älskade mamma!

Underbara känsla

Nyduschad, nybäddad säng och min pojkvän vid min sida ♥ Vardagslyx!



Våra nyaste sängkläder fick klä sovplatsen. Vad tycker ni om färgen? Själv älskar jag navy! Hade samma färg på min balklänning som jag hade planerat flera år tillbaka :) Synd bara att överkastet är brunt. Måste införskaffa mig ett nytt!

Äntligen ska julen ut!

Julen är en bra högtid men att få bort den är ännu bättre!
Rött, rött och åter igen rött. Jag blir så less på färgen, tomtarna och den där förbannade granen.
I och för sig är det fint att alla julstjärnor och stakar lyser upp vintermörkret.
MEN GOTT FOLK! VI GÅR MOT LJUSARE TIDER!
Vad jag längtar tills dagarna blir längre än nätterna och våren med massa skoterkörning närmar sig! :D Tycker att vintern har gått otroligt fort hittills. Skönt tycker då jag.
 
Vi har plockat fram våran "vår-färg" som är ljusblå. Det är fortfarande kallt och isen finns kvar till sommaren som övergår till grönt. Vi har nämligen 4 olika färger på en IKEA lampa som vi byter efter årstid :D Röd för vinter (julen), ljusblå för våren, grön för sommaren och lila för den mysiga hösten.
Min idé ;) haha.
 
 Ser ni? Ljusblå duk ;)

J*vla helgdagar!

M tyckte att jag kunde blogga så att jag skulle kunna boka besiktningstid åt honom efteråt så han slapp sitta vid datorn :D haha. Men det är bara bra att han ger mig en spark i röven så att jag verkligen bloggar.
 
Idag tänkte jag lägga upp 2 bilder på julklappen jag köpte åt pappa men kameran ville inte samarbeta så jag måste tyvärr skjuta upp det. Men den kommer upp! :)
 
Annars så är det måndag, en röd dag som har innehållt massa fusk som är långt ifrån LCHF. Men nu har jag iallafall ätit mig less på det mesta så jag bara längtar tills imorn då LCHF hoppar igång och denna gång för oss båda :D
Sen så var gymmet stängt idag och jag som hade taggat upp för ett bröst/armpass men vi ska ta det imorn istället :) Ska bli skönt att komma igång med årets träning också. Eftersom att jag har ledigvecka så kan jag vara på gymmet varenda dag och imorn hade jag tänkt köra cardio och simma på morgonen för att klockan 15.00 kunna dra på ett pass med polarna :D
 
Men nu ska jag försöka njuta av måndagen i min onepiece. Jag har för övrigt tänkt köpa en ny eftersom att jag har en från Turkiet och jag är inte riktigt nöjd med den. Men att ha 2, ja jag finner inget fel i de :D
 
 
 

2 timmar övertid

Schemat blev ändrat idag så istället för att börja 15.00 och sluta 22.00 så fick jag börja 09.00 och så slutar jag 18.00. Tur att jag slapp arbeta till klockan 22 idag för det ska jag göra resten av veckan och då börjar jag 09. Det hade nog tagit slut på mina krafter. Men efter helgen kommer ledigvecka och det kommer bli fruktansvärt skönt! :) Och det bästa med min ledigvecka den här veckan är att Mattias också har ledigvecka samtidigt som mig! :D
 
När jag loggar ut från mitt pass så ska jag åka ner till lompisgrillen för att hämta mat. Jag ska äta min absolut favorit mat och det är deras kebabrulle utan lök. Den är så otroligt god! :D Sen ska jag, Mattias och hundarna åka ner till pappsen för att jag ska ge honom sin julklapp (kommer lägga upp bilder på bloggen sen). Efter att M börjar jobbet så drar jag och spenderar lite tid med mammsen och dom andra :) Sen är det bara att åka hem och lägga sig för att ladda om för nästa skift.
 
Hoppas ni alla får en bra helg! :)
 
Bjussar på en halvgammal bild.

Ultra white

Strax innan jul såg jag att det fanns ett erbjudande på tandblekning så jag klickade in och beställde direkt. Det är däremot först nu jag har testat den och det är hur lätt som helst att pensla på gelen som finns i pennorna. Ska bli kul att se om det verkligen funkar och ännur roligare och framförallt snyggare att få ännu vitare tänder :)
Jag beställde till min syster också men om hon har testat kan jag inte svara på. Hon kanske skriver om det HÄR :)
 
 

Nyårslöften, here we go!

I ganska många år har jag haft tanken att byta livsstil och bli mer hälsosammare och under 2013 har jag lyckas hitta något som passar mig. LCHF, vilken underbar livsstil! Jag mår bra, jag går aldrig hungrig och jag slipper all skit människan stoppar i sig :)
 
Träning på gymmet har jag gjort förut lite sisådär om jag jämför med idag. Idag vill jag verkligen dit och kämpa med ett armpass för att sen 2 dagar efter knappt kunna röra mig. Det har gått så otroligt bra ända sen jag och Sofia blev träningskompanjoner! :)
 
Med hjälp av LCHF och träningen så trippar siffran på vågen nedåt. Jag vill nå mitt mål som endast är några kilon ifrån men musklerna väger mer och då får jag gå efter måttbandet istället :)
 
I dag har jag 2 hårbollar som kommer få chansen att springa på agilitybanan. Nellie kommer dock vara för liten för just hoppmomenten men Nimo ska vara precis som matte, sträva efter nya PB hela tiden :)
 
Lite små snack om livet just nu. Nu vidare till mina nyårslöften.
  •  Fortsätta med LCHF som är min nya livsstil.
  • Nå min målvikt om inte musklernas vikt tar över.
  • Skaffa beachbodyn 2014!
  • Komma upp till 65kg i bänkpress.
  • Agilityträning med hårbollarna.
  • Försöka hitta ett jobb jag trivs med.
Några fler mål än året innan. En lite större match alltså ;) Men året är långt och har precis börjat så HERE WE GO!
 

RSS 2.0