Jobb x2

Vad jag känner mig extra flitig idag! Dock fick gymmet utebli idag :(
Jag har precis kommit hem från stan där jag har varit och aktiverat mitt nya kontokort och det jag köpte var chokladmynt som vi ska ha med i mina syskons halloweenparty. Så två flugor i en smäll ;) Sen var jag förbi banken och gav ifrån mig mitt gamla kort och bankdosa så nu är jag en äkta "Handelsbank-användare" :) Och i samma veva jag var där så fixade jag så att min lön kommer in på mitt nya konto istället för mitt gamla :)
Och idag ska jag jobba 2 pass och sen är jag ledig! :D
 
Nu väntar jag på att min LCHF pizza ska bli klar i mikron och till den ska jag dricka min absolut favorit dricka, en coca-cola vanilla zero. FRUKTANSVÄRT GOD!! :D
 
 

Ledigheten närmar sig!

Hej allihopa! :)
 
Idag börjar jag först 17.15 då jag ska hämta min kund från tåget. Det är så himla skönt att börja sådär sent (dock slutar jag alltid sent också) så att jag hinner göra saker på dagarna. Så som idag så började jag dagen med mina vanliga rutiner och sen gick jag och Nimo på en lång promenad och därefter blev det ett gympass där armarna fick arbeta! :D Kommer kännas konstigt och tomt att vara tvungen att skippa gymmet nu när vi åker bort.. :) haha.
 
Direkt från instgram SaHjortborg!
 
Jag har börjat räkna arbetstimmar till min ledighet och nu är det bara 13 timmar och 45 minuter kvar :D haha.

7 pass kvar

Snart ska jag börja bege mig till jobbet. Jag jobbar från och med idag till torsdag kl22.00(alltså 7 pass kvar), sen är jag ledig fredag för det är våran städ-tvätt-packdag för på lördag drar vi söderut! :D Så jag får passa på att var på gymmet den kommande veckan för jag kommer få vara utan det när jag är på semestern :( + att min gymkompis har också tagit semester och ska vara borta tills jag åker så det blir alltså över 2 veckor utan varandra. Får hoppas att jag tränar lika bra ändå! :)
 
Nu måste jag dricka upp mitt te och börja fixa det sista! :)
 
 

Tur att vi bara har 5 trappsteg!

PUUUUH! 2 timmar TOPPEN benpass! Har jag inte träningsvärk imorn ska jag banne mig sluta gå på gymmet och börja äta skräpmat resten av mitt liv (som kommer bli relativt kort av all mat).
Dagen efter brukar inte vara lika farlig som 2 dagar efter så jag är glad att vi bara har 5 trappsteg upp till våran dörr! :D Trappor är mina värsta fiender om någon undrar.
 
 
Torrkött efter gymmet. Det är grejer det!
 
För övrigt har jag trillat in i en period där jag tränar bra MEN min aptit gör att jag äter som en räka.
Jag hoppas att den blir bättre för jag älskar ju god mat! :)
 
 

9 dagar kvar!

Semester semester SEMESTER!! Kan ni förstå hur mycket jag längtar till en veckas semester!?
Jag och Mattias ska åka till min mamma (+ de andra) som bor utanför Sundsvall. Äntligen får jag kommer bort lite grann från stan och gudars vad jag saknar mammsen! Har inte sett henne sen jag tog studenten nu innan sommarjobben kickade in. Det bästa är att det är full service när man kommer dit ;) Maten är klar, diska behöver jag inte göra och inte heller städa. Tillochmed att dom rastar Nimo åt oss och speciellt i spöregn och snöstorm är jag tacksam att jag slipper :D
 
Men jag har mina 2 yngre syskon där (8 och 10år) som jag har lovat att fixa ett halloweenparty åt så just nu sitter jag och planerar förfullt och ska skriva en lista på allt som ska vara med. Dock kommer jag typ ingenstans så jag sitter och ritar hjärtan :D haha.
 
 

Bandage

Äntligen är den där förbannade staven borta från kropp!
Första året var helt underbart och jag kunde göra allt utan att tänka på det.
Det här året innan sommaren har det varit kaos och den har bara varit ivägen!
Men nu är det över och ja, jag pratar om p-staven och mens! Och nu måste jag börja med dom där äckliga p-pillerna igen så att jag inte blir preggo. Nog för att jag vill ha en knodd men inte nu! :)
 
 
Jag får ju egentligen ta bort bandaget om jag vill men det är nog säkrast så  att plåstrena inte släpper och jag får ett öppet sår där och tillslut ett jättestort ärr jämfört med det som jag kommer få nu.
 
Förresten så var det inte alls farligt att plocka ur den!
En spruta med bedövning, vänta en stund, ett snitt som sved lite grann och vips så var den ute! :)
 

Gånger 2?

Just nu ligger jag på soffan och väntar på att min moster ska höra av sig så att jag kan åka och hämta en laddare så jag kan fortsätta spela DS. Just nu håller jag på med Pokemon Leaf green men batteriet dog så jag kan inte fortsätta :(
 
Annars så har jag vaknat vid 10 idag och stack på gymmet, tränade ben och sen begav jag mig till badis för att simma i en halvtimme. Det är så himla skönt att simma! Och kroppen känns så lätt :) 
Innan jag drog till gymmet så skrev jag till Sofia och frågade när vi skulle dit och nu när jag kom hem fick jag svar att vi drar vid 16 med grabbarna. Ja får se om jag ids fara på ett andra gympass :) Hur det än blir så ska jag iallafall sätta mig på träningscykel jag har här hemma och trampa en timme framför ett schysst program på tv :)
 
 
 

Underbara dagar

Igår natt jobbade jag ända från 20.45 till 07.00 i morse. Jag gick och la mig direkt när jag kom hem bredvid min fina kille och vaknade kring 14. Ibland är det faktiskt okej att vakna så sent på en dag :)
 
Idag for vi ut till gropen för att rasta Nimo och jag passade på att ta med mig kameran :)
 
Alltså jag älskar springbilder!
 
 
Och nu ska jag fara förbi mommo och Jennifer för jag vill inte sitta hemma ensam nu när Mattias jobbar :)
 

Dagens vill ha!

 

Första dagen avklarad

Nu är jag hemma från mitt första arbetspass som personlig assistent och jag säger bara det att I LOVE IT! Personen är lite svår att förstå men dom säger att det kommer med tiden och det kan jag tänka mig. Jobbet är i perfekt tempo och det bästa av allt är att jobbet är 7/7! Drömschemat! Dock är jag bara springvik nu men jag har fått höra att en där ska bli mammaledig till nästa år och har jag tur så kanske jobbet är mitt! :D
Nu är det bara 2 dagar kvar och sen är jag ledig hela helgen som det ser ut nu :)
 
Idag lämnade vi in min bil till Volvo så det blir kry igen för vintern och jag får redan hämta den imorgon. Vilken service! :D Eller Mattias måste hämta den för jag jobbar hela dagen och vid 9 hänger jag med Rebecka till badis för att simma några längder :) Ni kan ju gissa vart jag kommer hänga hela helgen ;) Jo på gymmet!
 
 

Inlärning

Idag var jag förbi rekryteringen för att gå igenom vissa saker som jag måste kunna på mitt nya jobb. Jag jobbar ju även åt kommunen och jag har varit på äldreomsorgen några veckor nu men har ledsnat på det så jag tänkte att jag ska vidga mina vyer och testa på att bli personlig assistent. Och imorgon börjar jag och har inlärning i 3 dagar. Tisdag: 14.00-22.00
Onsdag:11.00-22.00
Torsdag15.00-22.00
Tröttsamma skift måste jag säga!
 
Utöver mitt jobb så har jag och Sofia fortsatt kämpa med träningen. Vi har för det mesta kört allt förutom rygg och mage eftersom att jag missade det passet men på fredag när vi kan ses igen så ska vi köra ett rygg- och magpass.

Det som är det mest negativa med jobblivet är dessa tokiga arbetstider = mindre träning. Men idag for jag och Rebecka till badhuset och simmade några längder. Simming ska jag definitivt börja med några gånger i veckan! Det är ju hur bra träning som helst och sen kan man mysa i bastun när passet är slut ;)
Jag tänkte köra imorgon och på torsdag för att jag börjar senare men kan inte matcha in något pass med Sofia eller Rebecka. Men det kan inte stoppa mig utan jag kan faktiskt gå själv :D
 
 
Jag bjussar på en gammal bild ;)

Directions

För några dagar sen fick ni veta att jag hämtat mitt paket från shock.se. Jag fick nys om att deras färgbomber ska vara superbra! Och jag har testat en gång och jag är jättenöjd med resultatet! :D Jag har beställt 2 olika färger och den jag använder nu heter "Poppy red".
 
 
Jag bjuder på en mobilbild på hur dom ser ut.
 
Jag rekommenderar verkligen dessa ifall ni vill hålla erat hår rött!

Hämtat paket



Äntligen har mina färgbombet från shock.se kommit! Idag blir det premiär och test :)

Dubbelbokad

Idag ska jag på arbetsintervju och sen kanske jag blir en medarbetare på mekonomen här i Kiruna :) Men eftersom att jag inte vet när jag ska dit (dom skulle ringa mig) så tänkte jag jobba på elkedjan lite innan och sen efter beroende på hur länge det tar på mekonomen. Alltså jag älskar mitt jobb på elkedjan! Mina kollegor, alla färger och alla trevliga kunder :D
 
Sen drar jag nog på gymmet för ett benpass! Gudars vad jag längtar redan nu :D
 
 
Förresten så har jag färgat bort min utväxt nu och det syns inte på bilden men nu är jag återigen röd i huvudet och mörkare röd i topparna. Både jag och ljuset drar åt mörkret ;)

BTW så var det min moster Jennifer som färgade mig.
Tack Jennifer! :)

"I det enkla bor det vackra"

- Ernst Kirchsteiger
 
Idag fick vi en förlovningspresent av Mattias storasyster Madde.
Det roliga är att jag och Mattias har som aldrig brytt oss om "Ernst" designprodukterna, utan vi har bara fått. Men nu vet jag att jag själv måste hålla utkik efter såna här saker för nu är jag lite smått förälskad ;)
Och jag älskar citatet i skålen som vi fick! :)
 
Tack Madde! :)
 
 

RSS 2.0